Sildebensparket

Vi tilbyder sildebensparket, som er skræddersyet til dit hjem

Eksperter i sildebensparket

Sildebensparket er en elegant løsning, som kan lægges på forskellige måder, hvilket betyder at der er rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg på gulvet. Sildebensparket er kendt for sit karakteriske mønster, som giver et eksklusivt look uanset hvilken træsort der bliver brugt.

I Sjællands Gulventreprise har vi stor erfaring med sildebensparket og kan derfor lægge sildebensparket, uanset størrelsen på opgaven og dine ønsker til mønsteret. Vi kan blandt andet både lægge dobbelt sildebensparket, chevron sildebensparket (fransk sildebensparket) og lignende. Som kunde sætter vi altid fokus på dig samt dine ønsker og behov. På den måde er du sikret at få en sildebensparket løsning, der bliver præcis, som du drømmer om.

Vælg en erfaren gulvmand når der skal lægges sildebensparket

Når du skal have lagt sildebensparket, er det vigtigt, at det er udført korrekt. En sildebensparket løsning kræver stor erfaring og ekspertise for at skabe det flotte og eksklusive udtryk, som et sildebensparket typisk forbindes med. Vi anbefaler derfor, at du altid bør rådføre dig med en professionel gulvmand, såfremt du ønsker at få lavet denne gulvløsning. Vi tager altid en grundig indledende snak med dig om dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi at du ender med en løsning, som ikke blot er flot men som også holder mange år ud i fremtiden.

Hvorfor skal du vælge os

Eksperter på trægulve

Mere end 20 års erfaring

Grundighed og faglig stolthed

Altid 3 års garanti

Trægulve i høj kvalitet

Professionel og personlig gulvservice

Kompetent rådgivning fra A-Z

Hvorfor skal du vælge os

Eksperter på trægulve

Mere end 16 års erfaring

Grundighed og faglig stolthed

Trægulve i høj kvalitet

Professionel og personlig gulvservice

Kompetent rådgivning fra A-Z

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Går du og drømmer om sildebensparket? Uanset om du ønsker det i et enkelt rum eller i hele boligen, så kan vi i Sjællands Gulventreprise hjælpe dig med at løse opgaven. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på sildebensparket til din bolig, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 31 11 67 67 eller ved at sende os en e-mail på Sjaellandsgulventreprise@gmail.com. Derudover er du også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Kontakt os allerede i dag

Kontaktinformation

Kontakt os allerede i dag

Kontaktinformation