Sildebensparket

Vi tilbyder sildebensparket, som er skræddersyet til dit hjem

Eksperter i sildebensparket

Sildebensparket er en elegant løsning, som kan lægges på forskellige måder, hvilket betyder at der er rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg på gulvet. Sildebensparket er kendt for sit karakteriske mønster, som giver et eksklusivt look uanset hvilken træsort der bliver brugt.

I Sjællands Gulventreprise har vi stor erfaring med sildebensparket og kan derfor lægge sildebensparket, uanset størrelsen på opgaven og dine ønsker til mønsteret. Vi kan blandt andet både lægge dobbelt sildebensparket, chevron sildebensparket (fransk sildebensparket) og lignende. Som kunde sætter vi altid fokus på dig samt dine ønsker og behov. På den måde er du sikret at få en sildebensparket løsning, der bliver præcis, som du drømmer om.

Eksperter på trægulve

Kvalitet har førsteprioritet

Professionel rådgivning fra A-Z

Vælg en erfaren gulvmand når der skal lægges sildebensparket

Når du skal have lagt sildebensparket, er det vigtigt, at det er udført korrekt. En sildebensparket løsning kræver stor erfaring og ekspertise for at skabe det flotte og eksklusive udtryk, som et sildebensparket typisk forbindes med. Vi anbefaler derfor, at du altid bør rådføre dig med en professionel gulvmand, såfremt du ønsker at få lavet denne gulvløsning. Vi tager altid en grundig indledende snak med dig om dine ønsker og behov. På den måde sikrer vi at du ender med en løsning, som ikke blot er flot men som også holder mange år ud i fremtiden.

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Går du og drømmer om sildebensparket? Uanset om du ønsker det i et enkelt rum eller i hele boligen, så kan vi i Sjællands Gulventreprise hjælpe dig med at løse opgaven. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på sildebensparket til din bolig, så tøv ikke. Kontakt os allerede i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Du kan kontakte os på telefon 31 11 67 67 eller ved at sende os en e-mail på Sjaellandsgulventreprise@gmail.com. Derudover er du også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar på din henvendelse.

Vi sam­arbejder med

 
 

Kontakt os allerede i dag

Læs hvad vores glade kunder siger

Vi fik slebet vores trægulve i huset af Sjællands Gulventreprise ApS.
Det er blevet nogle fine moderne gulve der fremstår meget pænere end de slid mærker og solskader der før var.
De var meget effektive og kompetente i deres arbejde, som hurtigt blev udført.
Tak for det gode stykke arbejde.

Lisa

Vi har haft Sjællands Gulventreprise ApS ude og slibe vores gulve, i vores nye rækkehus. Helt fantastisk resultat, præcis som jeg havde ønsket mig. Udover det var servicen og kommunikationen i top, og jeg følte mig tryg og hørt, hele vejen igennem. Tusinde tak for flotte gulve!

Trine

Jeg har over to omgange fået slebet alle mine trægulve i huset af Sjællands Gulventreprise ApS. Resultatet er et gulv, der fremstår både flot, solidt og ensartet gennem hele huset. Arbejdet blev udført af kompetente folk, der var effektive og undervejs kommunikerede, hvad deres processer går ud på.. læs mere.

Annette

© Copyright - Sjællands Gulventreprise ApS