Nyt liv til gamle gulve

Er dit nuværende trægulv blevet mat og kedeligt i udtrykket, kan en gulvafslibning give selv gamle gulve nyt liv

Med årene er det uundgåeligt, at dit trægulv bliver medtaget af hverdagens brug. Særligt tungere møbler kan give irriterende mærker i gulvet, mens børn eller kæledyr i hjemmet ligeledes kan efterlade tydelige spor. Særligt opholdsrum såsom stue, spisestue eller køkken, hvor der dagligt er aktivitet, bliver med tiden slidt ned.

En professionel gulvafslibning er en ideel løsning hvis gulvet:

  • Er nedslidt
  • Er ridset
  • Er skævt
  • Har misfarvninger
  • Har revner og sprækker
  • Har mærker og pletter

Gulvafslibning udføres ved at slibe en millimeter af gulvet ned, hvorefter gulvet vil fremstå som nyt. Det giver ikke blot det samlede indtryk af rummet eller huset et løft, men øger tilmeld også værdien af din bolig.

Eksperter på trægulve

Kvalitet har førsteprioritet

Professionel rådgivning fra A-Z

Vi klarer også efterbehandlingen

Efter en grundig gulvafslibning, er det vigtigt at træet enten lakeres eller olieres. Dette hjælper ikke blot på gulvets udseende, men i særdeleshed også på holdbarheden og dermed levetiden. Vi anvender altid egen lak til efterbehandling og bruger nye moderne maskiner der sikrer et resultat i topklasse. Du er altid med under hele processen, således at gulvet får netop det udtryk du ønsker.

Professionel rådgivning fra A-Z

Hos Sjællands Gulventreprise har vi mere end 16 års erfaring med gulvafslibning og efterbehandling af mange typer trægulve. Vi ved præcis hvilken behandling lige netop dit gulv skal have. Derfor kan du altid tage os med på råd, hvis dit gulv trænger til en overhaling. Vi kommer gerne ud til dig og tager et kig på gulvet. Det er vigtigt for os, at vi finder den helt rigtige gulvløsning der matcher dine forventninger.

Vi sam­arbejder med

 
 

Kontakt os allerede i dag

Læs hvad vores glade kunder siger

Vi fik slebet vores trægulve i huset af Sjællands Gulventreprise ApS.
Det er blevet nogle fine moderne gulve der fremstår meget pænere end de slid mærker og solskader der før var.
De var meget effektive og kompetente i deres arbejde, som hurtigt blev udført.
Tak for det gode stykke arbejde.

Lisa

Vi har haft Sjællands Gulventreprise ApS ude og slibe vores gulve, i vores nye rækkehus. Helt fantastisk resultat, præcis som jeg havde ønsket mig. Udover det var servicen og kommunikationen i top, og jeg følte mig tryg og hørt, hele vejen igennem. Tusinde tak for flotte gulve!

Trine

Jeg har over to omgange fået slebet alle mine trægulve i huset af Sjællands Gulventreprise ApS. Resultatet er et gulv, der fremstår både flot, solidt og ensartet gennem hele huset. Arbejdet blev udført af kompetente folk, der var effektive og undervejs kommunikerede, hvad deres processer går ud på.. læs mere.

Annette

© Copyright - Sjællands Gulventreprise ApS