Gør klassikeren personlig

Parketgulve er et oplagt valg, hvis du overvejer et nyt gulv i boligen. Gulvtypen findes i mange danske hjem, da det passer perfekt til vores indeklima, hvor luftfugtighed og temperatur skifter ofte. Et parketgulv laves som regel i ask eller eg og lægges ofte med tre såkaldte stave i bredden. Hermed er ingen brædder ens, og du får derfor et unikt og personligt gulv.

Hos Sjællands Gulventreprise leverer og monterer vi en bred vifte af parkettyper. Ønsker du sildebensparket, lamelparket eller en helt tredje type? Så tøv ikke med at kontakte os.

Eksperter på trægulve

Kvalitet har førsteprioritet

Professionel rådgivning fra A-Z

Sildebensparket – det eksklusive valg

Er du på udkig efter et flot, moderne og ikke mindst elegant trægulv, bør du overveje sildebensparket. Et sildebensparket kan lægges og behandles på mange forskellige måder, hvilket giver dig mulighed for at vælge et gulv der passer til lige netop din stil.
Gulvet kendes på sit karakteristiske mønster, hvor træsorterne ask og eg typisk anvendes på grund af både æstetik, den meget lange holdbarhed og minimale vedligeholdelse.

Få tilbud på levering og montering

Hos Sjællands Gulventreprise leverer og monterer vi både traditionelle parketgulve og sildebensparket i ask og eg. Uanset hvilket gulv du foretrækker, rådgiver vi dig til den bedste løsning. Hiv fat i os på telefon 31 11 67 67 eller send os en mail på Sjaellandsgulventreprise@gmail.com, så tager vi en uforpligtende snak om dine gulvdrømme.

Vi sam­arbejder med

 
 

Kontakt os allerede i dag

Læs hvad vores glade kunder siger

Vi fik slebet vores trægulve i huset af Sjællands Gulventreprise ApS.
Det er blevet nogle fine moderne gulve der fremstår meget pænere end de slid mærker og solskader der før var.
De var meget effektive og kompetente i deres arbejde, som hurtigt blev udført.
Tak for det gode stykke arbejde.

Lisa

Vi har haft Sjællands Gulventreprise ApS ude og slibe vores gulve, i vores nye rækkehus. Helt fantastisk resultat, præcis som jeg havde ønsket mig. Udover det var servicen og kommunikationen i top, og jeg følte mig tryg og hørt, hele vejen igennem. Tusinde tak for flotte gulve!

Trine

Jeg har over to omgange fået slebet alle mine trægulve i huset af Sjællands Gulventreprise ApS. Resultatet er et gulv, der fremstår både flot, solidt og ensartet gennem hele huset. Arbejdet blev udført af kompetente folk, der var effektive og undervejs kommunikerede, hvad deres processer går ud på.. læs mere.

Annette

© Copyright - Sjællands Gulventreprise ApS