Inviter naturen indenfor

Plankegulv er en af de mest almindelige gulvtyper i danske hjem og det er ikke uden grund. Denne gulvtype er en tidløs klassiker der passer ind i størstedelen og boligens rum og findes i et stort antal varianter, med hver deres stilrene udtryk. Gulvtypen oser af dansk natur og er kendetegnet ved lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse, hvilket har gjort gulvtypen til et populært valg hos mange familier.
Vi har mange års erfaring med plankegulve, og er derfor den helt rette partner for dig der ønsker et nyt gulv, da vi både yder professionel rådgivning, levering og montering af plankegulvet.

Eksperter på trægulve

Kvalitet har førsteprioritet

Professionel rådgivning fra A-Z

Træ i høj kvalitet

Hos Sjællands Gulventreprise leverer og monterer vi plankegulve i flere forskellige træsorter med stor grundighed. Uanset som du vælger ask, eg eller en helt tredje, får du altid et flot plankegulv i høj kvalitet.

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal have nyt plankegulv. Kontakt os på telefon 31 11 67 67​​ eller mail Sjaellandsgulventreprise@gmail.com, hvis du ønsker kyndig vejledning eller et uforpligtende tilbud på levering og montering.

Vi sam­arbejder med

 
 

Kontakt os allerede i dag

Læs hvad vores glade kunder siger

Vi fik slebet vores trægulve i huset af Sjællands Gulventreprise ApS.
Det er blevet nogle fine moderne gulve der fremstår meget pænere end de slid mærker og solskader der før var.
De var meget effektive og kompetente i deres arbejde, som hurtigt blev udført.
Tak for det gode stykke arbejde.

Lisa

Vi har haft Sjællands Gulventreprise ApS ude og slibe vores gulve, i vores nye rækkehus. Helt fantastisk resultat, præcis som jeg havde ønsket mig. Udover det var servicen og kommunikationen i top, og jeg følte mig tryg og hørt, hele vejen igennem. Tusinde tak for flotte gulve!

Trine

Jeg har over to omgange fået slebet alle mine trægulve i huset af Sjællands Gulventreprise ApS. Resultatet er et gulv, der fremstår både flot, solidt og ensartet gennem hele huset. Arbejdet blev udført af kompetente folk, der var effektive og undervejs kommunikerede, hvad deres processer går ud på.. læs mere.

Annette

© Copyright - Sjællands Gulventreprise ApS