Inviter naturen indenfor

Plankegulv er en af de mest almindelige gulvtyper i danske hjem og det er ikke uden grund. Denne gulvtype er en tidløs klassiker der passer ind i størstedelen og boligens rum og findes i et stort antal varianter, med hver deres stilrene udtryk. Gulvtypen oser af dansk natur og er kendetegnet ved lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse, hvilket har gjort gulvtypen til et populært valg hos mange familier.
Vi har mange års erfaring med plankegulve, og er derfor den helt rette partner for dig der ønsker et nyt gulv, da vi både yder professionel rådgivning, levering og montering af plankegulvet.

Træ i høj kvalitet

Hos Sjællands Gulventreprise leverer og monterer vi plankegulve i flere forskellige træsorter med stor grundighed. Uanset som du vælger ask, eg eller en helt tredje, får du altid et flot plankegulv i høj kvalitet.

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal have nyt plankegulv. Kontakt os på telefon 31 11 67 67​​ eller mail Sjaellandsgulventreprise@gmail.com, hvis du ønsker kyndig vejledning eller et uforpligtende tilbud på levering og montering.

Kontakt os allerede i dag

Kontaktinformation

Kontakt os allerede i dag

Kontaktinformation